Heeft u interesse in een betonlook vloer? Microbeton is een onverwoestbare vloerafwerking geschikt voor praktisch elke ondergrond. Ambachtelijke kwaliteit en uitstraling.
 

Voordelen van de micro betonlook vloer:

 
Betonlook voordelen opsomming Voor woonkamers, badkamers, winkels, kantoren en terrassen;
 
Ook geschikt bij vloerverwarming;
 
Vloer mogelijk in vele kleurtinten;
 
Strakke vloer zonder naden;
 
Onderhoudsarme vloer;
 
Anti-slip optie en schimmelwerend;
 
Bruikbaar op cement, stenen, tegels, gips, mdf.

Betonlook woonkamervloer

Betonlook kantoorvloer

Betonlook restaurantvloer

Betonlook showroomvloer

Betonlook keukenvloer

spacer

Wilt u meer informatie? E-mail naar [email protected] of bel, whatsapp of sms.


06 – 533 52 880 Stuur een smsje

 
 

Microbeton is hét beste product voor een elegante betonlook vloer. Dit woonbeton heeft een voegloze afwerking en is leverbaar in vele kleuren. Elke vloer van microbeton is handwerk en oersterk met een unieke structuur.
spacer
Microbeton is de hoogste kwaliteit woonbeton met prachtige structuren en kleur nuances. De primer zorgt voor de sterke hechting. De coating is speciaal voor vloeren.

Betonlook Vloer

 

Betonlook vloer

Een strakke industriële vloer of een natuurlijke betonlook vloer? Voordelen van woonbeton vloeren t.o.v. gietvloeren en epoxyvloeren:

  • Een woonbeton vloer is aantrekkelijker geprijsd én robuuster;
  • Een woonbeton vloer heeft een stoere uitstraling;
  • Een woonbeton vloer is beter bestand tegen vuil en vlekken;
  • Een woonbeton vloer is poriëndicht en makkelijker in onderhoud;
  • Een woonbeton vloer heeft een natuurlijkere uitstraling.
 

Vraag een prijsopgave voor uw vloer

Uw schatting van het aantal vierkante meters:
Heeft u vloer verwarming?: JaNee
Ondergrond: CementStenenTegelsHoutAnders

(Gratis, en u komt niet in een nieuwsbrief systeem)

spacer

Betonlook vloer met of zonder vloerverwarming
Vloerverwarming wordt veel gekozen voor het extra comfort en efficiënt energieverbruik. Micro cement is bij uitstek geschikt voor vloerverwarmingssystemen bij betonlooks. Het is een meerlaagse supersterke vloer welke in combinatie met allerlei soorten ondergrond en kleurvariaties mogelijk is.

U krijgt de elegante uitstraling van een betonvloer met eigentijds comfort en duurzaamheid. Bel 013 – 211 2823 of stuur een e-mail naar [email protected] indien u meer wilt weten over woonbeton vloer mogelijkheden. Ons specialismen: betonvloer badkamer, betonvloer keuken en betonvloer woonkamer.

Betonlook vloer  Betonlook vloeren  Betonlooks vloeren Betonlook terrasvloer

Neem rechtstreeks contact op voor snel advies:


betonlook vloer helpdesk telefoon 013 – 211 28 23
 

Betonlook vloer helpdesk e-mail [email protected]

Betonlook vloeren zijn elegant en hebben een unieke industriële uitstraling. Het beton pigment is mogelijk in heel veel kleuren. Bekijk het microbeton kleurenpallet hier en vraag een vrijblijvende offerte als u iets ziet wat bij u past. Desgewenst kunt u een afspraak maken om onze microbeton vloer showroom te bezoeken.

U heeft de mogelijkheid om uw vloer aan te passen aan uw interieur en exterieur. Het aanbrengen van het micro beton, micro cement, beton ciré en de bijbehorende primers, sealers en coatings verloopt via ambachtelijk handwerk. Elke woonbeton vloer van Beton De Luxe is duurzaam en uniek en het vloeronderhoud is eenvoudig.

Bent u particulier, ondernemer of interieurarchitect? Wilt u meer weten over designbeton vloeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw specifieke situatie:

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u persoonlijk contact? Via 013 – 211 28 23 wordt u doorverbonden met een betonlookspecialist. U kunt ook een showroom afspraak maken.

Zie hier meer betonvloer voorbeelden: Betonlook vloer | Betonlook vloeren | Vloer betonlook | Vloeren betonlook | Vloer microbeton | Microbeton vloer |

Wat zijn verschillen tussen gietvloeren en woonbeton vloeren?
Een ambachtelijk handmatig gesmeerde microbeton vloer is wat anders als een coatingvloer of gietvloer met gietbeton. Gietvloeren zijn opgebouwd uit polyurethaan of epoxy en doen kunstmatig aan als een kunststofvloer. Voor een betonvloer woonkamer, betonvloer keuken of betonvloer badkamer is microbeton de beste oplossing.

Microbeton is een minerale pleister welke o.a. is opgebouwd uit kalk en hars en van nature anti-statisch en anti-allergisch. In tegenstelling tot een gietvloer is een microbeton vloer nooit gekunsteld maar heeft een natuurlijke beton look & feel.

Woonbeton prijs
We adviseren microbeton omdat het bikkelhard is en de unieke beton structuur en uitstraling heeft. Niks kunstmatigs maar een strakke industriële stijl en kwaliteit. Dit is toepasbaar op de meeste ondervloeren. We hebben prachtige beton vloeren gemaakt als woonkamervloer, slaapkamervloer, garagevloer, winkelvloer en kantoorvloer. Voor een keukenvloer en badkamervloer is het bijkomende voordeel dat de microbetonvloer waterdicht en naadloos is. En bedrijfsvloeren hebben voordeel bij het robuuste karakter. Wilt u meer weten over betonlook vloer prijzen? Bel 013 – 211 28 23 of e-mail naar [email protected] voor een betonlook vloer.

Betonlook vloer
4.9 (97.78%) 9 votes