Wilt u een betonlook vloer? Microbeton is een slijtvaste vloerafwerking geschikt voor praktisch elke vloer en ondergrond. Ambachtelijke kwaliteit met luxe uitstraling.

Microbeton is hét product voor een betonvloer, het is een voegloze oplossing en leverbaar in tientallen kleuren. Elke microbeton vloer is handwerk en krijgt een unieke structuur. Als betonlook vloeren specialist antwoorden wij direct. Vragen? Stuur een e-mail, onze betonlook specialist geeft gratis advies.

Ons micro beton is van de hoogste kwaliteit met een prachtige structuur en kleurdiepte. Onze primer zorgt voor een sterke hechting en onze vloercoating is de hardste in zijn soort en speciaal ontwikkelt voor een betonvloer woonkamer, betonvloer badkamer en betonvloer keuken.

Betonlook vloer prijsopgave spacer

Betonlook Vloer

Betonlook vloer expertBetonvloeren

Een strakke industriële vloer of een natuurlijke betonlook vloer? Voordelen van microbeton vloeren t.o.v. gietvloeren en epoxyvloeren:

  • Microbeton vloer is aantrekkelijker geprijsd én robuuster;
  • Microbeton vloer heeft een stoere uitstraling;
  • Microbeton vloer is beter bestand tegen vuil en vlekken;
  • Microbeton vloer is poriëndicht en makkelijker in onderhoud;
  • Microbeton vloer heeft een natuurlijkere uitstraling.

Betonlook vloer met of zonder vloerverwarming
Vloerverwarming wordt veel gekozen voor het extra comfort en efficiënt energieverbruik. Micro cement is bij uitstek geschikt voor vloerverwarmingssystemen bij betonlooks. Het is een meerlaagse supersterke vloer welke in combinatie met allerlei soorten ondergrond en kleurvariaties mogelijk is.

U krijgt de elegante uitstraling van een betonvloer met eigentijds comfort en duurzaamheid. Bel 013 – 211 2823 of stuur een e-mail naar contact@beton-deluxe.com indien u meer wilt weten over woonbeton vloer mogelijkheden. Ons specialismen: betonvloer badkamer, betonvloer keuken en betonvloer woonkamer.

Betonlook vloer  Betonlook vloeren  Betonlooks vloeren Betonlook terrasvloer

Betonlook vloeren zijn elegant en hebben een unieke industriële uitstraling. Het beton pigment is mogelijk in heel veel kleuren. Bekijk het microbeton kleurenpallet hier en vraag een vrijblijvende offerte als u iets ziet wat bij u past. Desgewenst kunt u een afspraak maken om onze microbeton vloer showroom te bezoeken.

U heeft de mogelijkheid om uw vloer aan te passen aan uw interieur en exterieur. Het aanbrengen van het micro beton, micro cement, beton ciré en de bijbehorende primers, sealers en coatings verloopt via ambachtelijk handwerk. Elke woonbeton vloer van Beton De Luxe is duurzaam en uniek en het vloeronderhoud is eenvoudig.

Bent u particulier, ondernemer of interieurarchitect? Wilt u meer weten over designbeton vloeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw specifieke situatie:

Vrijblijvende prijsopgave

Wilt u betonlook meetgegevens, verwerkingsinformatie en toepassingsmogelijkheden voor vloeren? Download dan vaktechnische betonlook informatie:

Vaktechnische documentatie betonlook vloer

Wilt u persoonlijk contact? Via 013 – 211 28 23 wordt u doorverbonden met een betonlookspecialist. U kunt ook een showroom afspraak maken.

Zie hier meer betonvloer voorbeelden: Betonlook vloer | Betonlook vloeren | Vloer betonlook | Vloeren betonlook | Vloer microbeton | Microbeton vloer |

Wat zijn verschillen tussen gietvloeren en microbetonvloeren?
Een ambachtelijk handmatig gesmeerde microbeton vloer is wat anders als een coatingvloer of gietvloer met gietbeton. Gietvloeren zijn opgebouwd uit polyurethaan of epoxy en doen kunstmatig aan als een kunststofvloer. Voor een betonvloer woonkamer, betonvloer keuken of betonvloer badkamer is microbeton de beste oplossing.

Microbeton is een minerale pleister welke o.a. is opgebouwd uit kalk en hars en van nature anti-statisch en anti-allergisch. In tegenstelling tot een gietvloer is een microbeton vloer nooit gekunsteld maar heeft een natuurlijke beton look & feel.

Microbeton prijs
We adviseren microbeton omdat het bikkelhard is en de unieke beton structuur en uitstraling heeft. Niks kunstmatigs maar een strakke industriële stijl en kwaliteit. Dit is toepasbaar op de meeste ondervloeren. We hebben prachtige beton vloeren gemaakt als woonkamervloer, slaapkamervloer, garagevloer, winkelvloer en kantoorvloer. Voor een keukenvloer en badkamervloer is het bijkomende voordeel dat de microbetonvloer waterdicht en naadloos is. En bedrijfsvloeren hebben voordeel bij het robuuste karakter. Wilt u meer weten over betonlook vloer prijzen? Bel 013 – 211 28 23 of e-mail naar contact@beton-deluxe.com voor een betonlook vloer.